Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g boiling water
- 20 g dried shiitake mushrooms, cut into slices
- 10 g extra virgin olive oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 250 g kimchi (see Tips)
- 200 g daikon, peeled and cut into thin slices (5-10 mm)
- 2 tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 1 tsp pure maple syrup
- 200 g firm tofu, pressed and cut into squares (see Tips)
- 2 spring onions/shallots, cut into slices
- 4 radishes, cut into thin slices
- 1 tbsp sesame seeds
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 794.2 kJ / 189.1 kcal
- Protides
- 10.9 g
- Glucides
- 17.1 g
- Lipides
- 8.4 g
- Fibre
- 5.6 g
Recettes alternatives
Sweet and sour tempeh
50 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20 min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 min
Roasted eggplant
1hod. 35min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26 Std. 50 Min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Steamed Tofu
30 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Curry Fish
35 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min