Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Denver Salsa
-
3 ½
oz fresh corn kernels, (approx. 1 ear)
ou 3 ½ oz canned sweet corn kernels, drained - 4 ½ oz Granny Smith apple, halved (approx. 1 apple)
-
4 ½
oz mango, in pieces
ou 4 ½ oz fresh peaches, in pieces -
4
oz red bell pepper, in pieces
ou 4 oz roasted red peppers, in pieces - 4 oz red onion, in pieces
- 1 oz fresh jalapeño chili, halved
- ½ oz cilantro leaves, plus extra to garnish
- 1 oz freshly squeezed lime juice
- ½ tsp salt
- 1 tsp sugar
- ½ oz apple cider vinegar
- 5 oz fresh tomatoes, halved
Shrimp Tacos
- 24 oz fresh raw small shrimp, peeled and deveined (51/60 count)
- 2 tbsp Cajun spice mix (see Tip)
- 10 ½ oz water
-
18
mini corn tortillas (approx. 4 in.), warmed
ou 18 mini flour tortillas (approx. 4 in.), warmed - 2 avocados, sliced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1443 kJ / 345 kcal
- Protides
- 28 g
- Glucides
- 37 g
- Lipides
- 12 g
- Fibre
- 10 g
Recettes alternatives
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Chicken Enchiladas
40min
Fish Tacos
45min
Chicken Shawarma Bowl
1h
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2h
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Southwest Quinoa
40min
Turkey Taco Bowl
1h