Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
TM6

Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup

4.7 ( 50 évaluations )

Ingrédients

Chicken

  • 2 chicken breast fillets, boneless, skinless
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • ½ oz fresh basil leaves plus extra to garnish
    ou ½ oz dried basil plus extra to garnish

Vegetable Soup

  • 6 oz yellow onion quartered
  • 1 garlic clove smashed
  • 1 oz unsalted butter cold, cubed (½ in.)
  • 32 oz vegetable stock
  • 3 oz carrots in pieces
  • 3 oz celery in pieces
  • 4 oz fresh tomato halved
  • 4 oz baby gold potatoes halved
  • 4 oz zucchini in pieces
  • 6 oz zucchini whole
  • 6 oz carrots whole

Steamed Vegetables and Sauce

  • 1 oz Dijon mustard
  • 4 oz sour cream
    ou 4 oz crème fraîche

Infos nut.
par 1 portion
Calories
360 kcal / 1506 kJ
Protides
31 g
Lipides
17 g
Glucides
23 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
5 g
Sodium
1059 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives