Haddock, Leek and Stilton Pies

Haddock, Leek and Stilton Pies

4.8 49 évaluations
Prép. 45min
Total 1h 30min
4 portions

Ingrédients

  • whole milk
    400 g
  • fish stock
    200 g
  • fresh thyme (approx. 5 g)
    ¼ bunch
  • garlic cloves lightly crushed
    5
  • bay leaf
    1
  • haddock fillets skinned
    500 g
  • unsalted butter diced
    100 g
  • leeks white part only, thinly sliced
    200 g
  • fine sea salt plus 1 tsp
    1 pinch
  • ground black pepper plus ⅛ tsp
    1 pinch
  • plain flour
    50 g
  • Stilton crumbled
    80 g
  • fresh flat-leaf parsley (approx. 5 g), leaves only, roughly chopped
    ¼ bunch
  • puff pastry, ready-rolled (see tip)
    200 g
  • medium egg beaten
    1

Infos nut. par 1 portion

Calories 704 kcal / 2930 kJ
Protides 38 g
Lipides 47 g
Glucides 31 g
Graisses saturées 27 g
Sodium 1180 mg

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...