Mushroom Wellingtons
TM6 TM5

Mushroom Wellingtons

4.0 ( 4 évaluations )

Ingrédients

Quick Puff Pastry

  • 250 g plain flour plus extra for dusting
  • 250 g unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
  • 110 g water ice cold
  • 1 tsp fine sea salt

Wellingtons

  • 20 g dried porcini mushrooms
  • water boiling, for mushrooms
  • 4 fresh portobello mushrooms
  • 2 - 3 garlic cloves to taste
  • 150 g chestnut mushrooms halved
  • 80 g onions quartered
  • 30 g olive oil plus 2 Tbsp for frying
  • 60 g fresh baby spinach
  • 3 sprigs fresh thyme leaves only
  • ½ tsp fine sea salt plus extra to taste
  • ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
  • 200 g Camembert thinly sliced (1 cm)
  • 1 large egg beaten

Infos nut.
par 1 portion
Calories
792 kcal / 3295 kJ
Protides
23 g
Lipides
55 g
Glucides
48 g
Graisses saturées
30 g
Sodium
1100 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives