Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 250 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 600 g red potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 600 g skinless, firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 sweet corn cob, kernels removed
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 80 g milk of choice, plus 1 tablespoon extra
- 1 tbsp arrowroot flour (see Tips)
- 30 g butter
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1671.6 kJ / 398 kcal
- Protides
- 31.1 g
- Glucides
- 26.6 g
- Lipides
- 17 g
- Fibre
- 6.4 g
Recettes alternatives
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
30min
White fish and lemon risotto
30min
Seafood and corn chowder
40min
Vegetable soup
35min
Salmon and fennel risotto
30min
Coconut turmeric fish curry
40min
Steamed fish with green mash
50 min
Prawn and noodle stir-fry
25 min
Fish pie with mashed potato topping
2 Std.
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1u. 15min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.