Appareils & accessoires
Apple and sage stuffing
Prép. 10min
Total 10min
450 gram
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
butter40 g
-
Granny Smith apples core removed and cut into quarters2
-
fresh sage leaves8
-
verjuice or white wine vinegar1 tbsp
-
day old bread (approx. 3-4 slices), torn into pieces (3 cm)160 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 450 gram
Sodium
1300.1 mg
Protides
23.4 g
Calories
3753 kJ /
891 kcal
Lipides
36 g
Fibre
24.3 g
Graisses saturées
21.6 g
Glucides
108 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Flavour
105 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
White chocolate fudge
3 Std. 10 Min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1 Std.
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Sticky toffee puddings
1 Std.
Brandy cream
15 Min
Brandy Butter
10 Min
Caramelised onion jam gravy
2 Std. 5 Min
Cranberry bacon stuffing
10 Min
Christmas Bread Sauce
15 Min
Chilli and apple jelly
4 Std. 15 Min
Shortbread
1 Std.