Versions compatibles
Warm capsicum and tomato salad with olives
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 yellow capsicums, flesh pierced
- 1 red capsicum, flesh pierced
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fennel seeds
- 100 g olives, drained (see Tips)
- 20 g sherry vinegar (see Tips)
- ½ tsp sugar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 230 g jarred marinated artichoke hearts, drained (approx. 100 g after draining)
- 3 ripe tomatoes, cut into wedges
- fresh basil leaves only, for garnishing
- shaved Parmesan cheese, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 710.7 kJ / 169.2 kcal
- Protides
- 5.4 g
- Glucides
- 8 g
- Lipides
- 11.6 g
- Graisses saturées
- 2.1 g
- Fibre
- 5.8 g
- Sodium
- 772.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10 min
Colourful quinoa salad
40min
Superfood salmon salad
1h 5 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Camembert with cranberries and almonds
30 min
Chipotle bean and corn salad
40min
Fresh fennel salad
10 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Carrot, feta and mint salad
40min