Appareils & accessoires
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
Prép. 10min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
Mexican slaw
-
red cabbage core removed, cut into wedges to fit feeder tube300 g
-
fennel bulb cut into quarters to fit feeder tube½
-
green apple unpeeled, cored and cut into wedges to fit feeder tube1
Jalapeño dressing
-
pickled jalapeño chillies40 g
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces2
-
sour cream120 g
-
Tabasco® sauce5 drops
-
sweet smoked paprika¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
fresh chives chopped, to garnish
-
freshly squeezed lime juice to drizzle
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
326.9 mg
Protides
2.2 g
Calories
482.6 kJ /
115.4 kcal
Lipides
6.3 g
Fibre
3.7 g
Graisses saturées
3.5 g
Glucides
14.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Pickled red onions
1 Std. 50 Min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 Min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 Min
Ras el hanout
10 Min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 Min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 Std.
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2 Std. 10 Min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 Min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 Min
Brown rice
50 Min