Appareils & accessoires
Summer seafood soup
Prép. 10min
Total 45min
6 portion
Ingrédients
-
winter melon peeled, cut into pieces (3 cm)500 g
-
water800 g
-
chicken stock powder homemade30 g
-
cornstarch2 - 4 tsp
-
water2 tbsp
-
scallops fresh, cut into cubes (1 cm)150 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper2 - 3 pinch
-
raw prawns, peeled cut into cubes (1 cm)150 g
-
egg whites beaten2
-
celery stalks chopped, to garnish10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
19 g
Calories
481 kJ /
115 kcal
Lipides
0.5 g
Fibre
0.7 g
Glucides
9 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Favourites
28 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Drunken Herbal Prawns
4 Std. 55 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Hot and sour soup
20 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Tomato-egg soup
20 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Lemon Chicken
25 Min