Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Dipping sauce
- 60 g tamari (see Tips)
- 1 garlic clove
- 1 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp coconut sugar (see Tips)
- 1 fresh red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices
- 1 spring onion/shallot, white part only, cut into pieces (3 cm)
Gyoza meatballs
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded and cut into halves
- 1 spring onion/shallot, white part only, cut into pieces (3 cm)
- 200 g raw prawns, peeled and deveined (see Tips)
- 500 g pork mince
- 10 g fish sauce (see Tips)
- 2 tsp salt
- ½ tsp baking powder
- 1 pinch ground black pepper
- 6 - 8 tbsp sesame seeds, for coating (see Tips)
- 2 tbsp extra virgin olive oil, for frying
- Infos nut.
- par 4 portions
- Calories
- 8620.6 kJ / 2052.5 kcal
- Protides
- 165.9 g
- Glucides
- 27.8 g
- Lipides
- 141.5 g
- Graisses saturées
- 32.2 g
- Fibre
- 17.3 g
- Sodium
- 10379 mg
Recettes alternatives
Teriyaki salmon bao
1 Std. 50 Min
Thai chicken wraps
40min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Pork belly with spring onions
1h 10min
Hoisin pork bowl
30min
Thai beef salad
1u. 15min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1 Std. 35 Min
Teriyaki chicken thighs
2小时 10 分钟
Coconut poached chicken salad
45min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25 min