Appareils & accessoires
Choron Sauce
Prép. 5min
Total 20min
14 oz
Ingrédients
-
fresh tarragon leaves only (reserve stems)2 - 3 sprigs
-
2 - 3 sprigs parsley, leaves only (reserve stems)chervil, fresh leaves only (reserve stems)2 - 3 sprigs
-
tomato halved (approx. 2 oz)1
-
shallots halved3 oz
-
white wine vinegar3 oz
-
unsalted butter in pieces6 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste to taste1 - 2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 oz
Sodium
130.8 mg
Protides
1.1 g
Calories
481.6 kJ /
115.1 kcal
Lipides
11.7 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
7.1 g
Glucides
1.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thickening with TM6
17 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Béarnaise sauce
15min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18h 25min
Hollandaise Sauce
15min
Sopapilla
1h 10min
Mustard Dill Sauce
2h 15min
Béarnaise Sauce
15min
Lobster Bisque
1h 50min
Béarnaise sauce
15min
American Style Blue Cheese Dressing
5min
White BBQ Sauce
5min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Ham and Béchamel Croquettes
9h 50min