Appareils & accessoires
Mustard-Dill Sauce
Prép. 10min
Total 2h 15min
12 oz
Ingrédients
-
canola oil7 oz
-
fresh dill leaves only½ oz
-
caster sugar to taste½ - 1 oz
-
white wine vinegar½ oz
-
lemon juice½ oz
-
Dijon mustard or other medium hot mustard1 oz
-
Bavarian style sweet mustard1 oz
-
egg yolk from a large egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 oz
Sodium
124.3 mg
Protides
0.3 g
Calories
685.9 kJ /
163.9 kcal
Lipides
16.9 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
3.1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada
The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Mayonnaise
5min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Lemon Curd
20min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Sautéing 10.5 oz Onions
Pas d’évaluation
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
50min
Mustard Dill Sauce
2h 15min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Classic Zabaglione
15min
Caipirinha
5min