Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz dried figs (e.g. Calimyrna or Smyrna), destemmed, halved, plus extra to serve
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz carrots, in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 28 oz beef short ribs, flanken cut, Korean-style, cut into pieces (3 in.), (see Tip)
- 3 oz red wine
- 12 oz beef stock
- 10 oz crushed tomatoes
- 3 tbsp all-purpose flour
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 star anise
- 3 - 4 mini red bell peppers, destemmed, deseeded, sliced (½ in.), to serve
- precooked couscous, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2669 kJ / 638 kcal
- Protides
- 41 g
- Glucides
- 47 g
- Lipides
- 32 g
- Graisses saturées
- 13 g
- Fibre
- 8 g
- Sodium
- 998 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 Std. 25 Min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Char Siu Pork with Rice
8h 40min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50min
Browning Pork Cubes
15min
Italian Wedding Soup
1h 15min