Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
TM6 TM5

Coconut Curry Chicken with Veggie Rice

3.7 ( 219 évaluations )

Ingrédients

  • 10 chicken thighs, boneless and skinless (4 oz ea.)
  • 6 tsp Madras curry powder divided
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp turmeric powder
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 13 ½ oz canned coconut milk full cream
  • 4 oz snow peas sliced in thin strips
  • 4 oz red bell peppers sliced in thin strips
  • ½ - 1 lime juice only, to taste

Veggie Rice

  • 10 oz broccoli florets
  • 10 oz cauliflower florets
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • salt to taste
  • ground pepper to taste
  • ½ - 1 lime juice only, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
806 kcal / 3372 kJ
Protides
65 g
Lipides
55 g
Glucides
18 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
30 g
Sodium
906 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives