Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Orange Butter
- 1 orange
- 4 oz unsalted butter, softened
- 1 tbsp honey
Bacon Stuffing
- 5 oz day old bread, cubed (see Tip)
- 6 oz yellow onions, quartered
- 3 oz baby carrots, halved
- 3 oz celery, in pieces
- 1 garlic clove
- 4 fresh sage leaves
- ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
- 4 oz bacon, sliced (½ in.)
- 4 oz chicken broth
Orange Roast Chicken
- 1 whole chicken, organic, giblets and neck removed from cavity
- salt, to season, to taste
- ground white pepper, to season, to taste
- 10 fresh sage leaves
- 16 oz rainbow carrots, peeled
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2615 kJ / 625 kcal
- Protides
- 31 g
- Glucides
- 26 g
- Lipides
- 44 g
- Graisses saturées
- 18 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 738 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Sweet and Sour Pork
35min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15 min.
Cheese-Filled Beef Patties with White Wine and Almond Sauce
50min
Meatloaf
1h 20min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Cheddar Cheese and Lamb Shepherd's Pie
1h 30min
Chicken Tetrazzini
40min
Teriyaki Chicken
1h
Turkey and Mashed Potato Croquettes
55min
Honey Garlic Glazed Drumettes
2 godz. 45 min