Prosciutto and basil egg cups

Prosciutto and basil egg cups

4.5 65 évaluations
Prép. 15min
Total 40min
6 portions

Ingrédients

  • prosciutto (see Tips)
    12 slices
  • Emmental cheese cut into pieces (see Tips)
    100 g
  • sun dried tomatoes
    50 g
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
    2
  • eggs
    4
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • basil pesto (optional - see Tips)
    1 tbsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh chives chopped, for garnishing (optional)

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 681.3 mg
Protides 17.4 g
Calories 1348.5 kJ / 321.1 kcal
Lipides 26.1 g
Fibre 1.4 g
Graisses saturées 13.7 g
Glucides 4 g

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...