Miso chicken noodle soup (gut health)
TM6 TM5 TM31

Miso chicken noodle soup (gut health)

4.6 (167 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g dried soba noodles (see Tips)
  • 20 g fresh ginger
  • 1000 g liquid chicken stock or bone broth (see Tips)
  • 40 g tamari
  • 50 g shiro (white) miso paste
  • 500 g chicken tenderloins, cut into halves
  • 200 - 300 g savoy cabbage leaves, cut into thin slices (see Tips)
  • 1 bunch Asian greens of choice, cut into pieces (2 cm)
  • toasted sesame seeds, for sprinkling
  • 100 g fresh enoki mushrooms
  • 8 fresh shiitake mushrooms, finely sliced
  • 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1769.7 kJ / 421.4 kcal
Protides
41.7 g
Glucides
40.2 g
Lipides
8 g
Graisses saturées
1.6 g
Fibre
7.5 g
Sodium
1823.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives