Versions compatibles
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 350 g celeriac, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 400 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)
- 200 g Edam cheese or other semi-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, fontina), cut in pieces (2 cm)
- 800 g chicken breast fillets, skinless
- 3 tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 3 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp sugar
- 300 g milk
- 50 g unsalted butter, diced
- 1 ½ tsp dried oregano
- 1 pinch ground nutmeg
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2235 kJ / 534 kcal
- Protides
- 47 g
- Glucides
- 26 g
- Lipides
- 25 g
- Graisses saturées
- 13 g
- Fibre
- 6.8 g
- Sodium
- 1288 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Alpine Macaroni
45 Min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1hod. 10min
Beef Stroganoff
1 Std.
Spaghetti Carbonara
40 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min