Appareils & accessoires
Sous-Vide Herbal Chicken
Prép. 10min
Total 4h 15min
2 portions
Ingrédients
-
whole chicken legs deboned (approx. 2 whole chicken legs)500 g
-
salt10 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)10 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften10 g
-
honey10 g
-
fresh ginger slices4
-
Chinese red dates pitted8
-
Chinese dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water plus extra to submerge bag1200 g
-
lemon juice10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
49 g
Calories
1686 kJ /
403 kcal
Lipides
11 g
Glucides
27 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Chicken Dinners
10 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35 min
Drunken Herbal Prawns
4 h 55 min
Shallot Oil
25 min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1 h 15 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 h 50 min
White Radish Pork Rib Soup
3 h
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 h 5 min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 h
Chai Buey
1 h 45 min