Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 10 g migdale, nedecojite
- 4 fire pătrunjel proaspăt, doar frunzele
- 200 g iaurt, 1,5% grăsime
- 20 g zeamă de lămâie
- 1 linguriță sare, sau după gust
- ½ linguriță piper măcinat, sau după gust
- 70 g ceapă (1 ceapă), tăiată în jumătate
- 300 g morcovi, tăiați bucăți
- 1 linguriță boia de ardei, dulce
- 250 g piept de pui file, fără piele (1 piept de pui), tăiat fâșii (1 cm grosime)
- 500 g apă
-
1
linguriță cu vârf concentrat pastă de legume
ou 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) - 100 g grâu prefiert
- 100 g struguri albi
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 2086 kJ / 498 kcal
- Protides
- 43 g
- Glucides
- 61 g
- Lipides
- 7 g
- Fibre
- 10 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Fâșii de pui cu sos cremos de roșii și orez basmati
40 分钟
Obraji de porc sous-vide în vin roșu
Pas d’évaluation
Frigărui tricolore cu somon
Pas d’évaluation
Salată Nicoise
1小时 15 分钟
Clătite din morcovi, cu sos de roșii
1小时
Somon cu fenicul și risotto
25 分钟
Miel mediteraneean gătit lent
6 Std. 45 Min
Blanquette de vițel
1 Std. 30 Min
Caldeirada (Tocană de pește)
45 Min
Bolul coreean cu carne de vită
1h 10min
Papiote cu ananas
Pas d’évaluation
Tocăniță de fasole cu perișoare
45 Min