Vegetable stock paste
TM6 TM5 TM31

Vegetable stock paste

4.9 (1.4K évaluations )

Ingrédients

  • 200 g celery stalks, trimmed, cut into pieces
  • 2 carrots, cut into pieces
  • 1 brown onion, cut into halves
  • 1 fresh tomato, cut into halves
  • 1 zucchini, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 dried bay leaf (optional)
  • 1 - 2 sprigs fresh basil, leaves only
  • 1 - 2 sprigs fresh sage, leaves only
  • 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 150 g rock salt
  • 1 tbsp olive oil

Infos nut.
par 20 g
Calories
37.8 kJ / 9 kcal
Protides
0.2 g
Glucides
1.3 g
Lipides
0.4 g
Graisses saturées
0.1 g
Fibre
0.4 g
Sodium
1460.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives