![Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/21d7e909-88c6-4043-9f3a-2eb0506d8533/Derivates/aca522b9-9a1e-47cc-b9fb-6faf7e433490.jpg)
Versions compatibles
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sous-Vide Beef Cheeks
- 25 oz beef cheeks, cut into 4 slices (approx. 1 in. thick)
- 14 oz beer, unfiltered
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 oz celery, cut into pieces
- 1 ½ oz carrots, cut into pieces
- 2 oz yellow onions, halved
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
ou 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Parmesan Mashed Potatoes
- 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 2 oz extra virgin olive oil
- 5 ½ oz fresh spinach leaves, squeezed to fit mixing bowl
- 35 oz russet potatoes, peeled, cut into pieces (½ in.)
- 10 oz water, plus 1 tbsp
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 1 tbsp corn starch
- 2 oz unsalted butter, divided
- 1 tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2867.1 kJ / 685.3 kcal
- Protides
- 47.8 g
- Glucides
- 54 g
- Lipides
- 29.3 g
- Graisses saturées
- 12 g
- Fibre
- 7.5 g
- Sodium
- 1332 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10 min
Radish Carpaccio with Cod (TM5)
Pas d’évaluation
Vegetable Salt
5 min
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40min
Gold Pineapple Te Fiti
10 min
Cranberry Vinaigrette
5 min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Santa Maria Dry Rub
5 min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2h
Sous-vide Steak
1h 30min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min