Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 30 g unt, nesărat sau sărat
- 2 linguriță sare
- 400 g dovleac plăcintar, curățat, semințele scoase, tăiat bucăți (2 cm)
- 20 g semințe de pin, crude
- 100 g ciuperci brune, proaspete, feliate (cca. 5 mm)
- 150 g frunze de spanac proaspăt
- 1200 g apă
- 250 g paste uscate, tip pappardelle
- 10 g fulgi de chilli
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1821 kJ / 435.3 kcal
- Protides
- 16.3 g
- Glucides
- 63.3 g
- Lipides
- 14.5 g
- Graisses saturées
- 6.5 g
- Fibre
- 5.8 g
- Sodium
- 1.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Sos de roșii
40 min
Molè de fasole neagră (Chilli cu fasole neagră și ciocolată)
Keine Bewertungen
Pesto cu fistic
10min
Medalioane de vițel sous-vide
Keine Bewertungen
Rață cu cinci arome și ciuperci. Legume asiatice și orez
1 godz. 5 min
Tăiței de celofan cu crevete și sos de usturoi
1 Std. 15 Min
Fasole verde rumenită ușor
25min
Rulouri de vinete cu feta și roșii uscate
Keine Bewertungen
Ciuperci la grătar cu dressing de avocado și pătrunjel
20min
Piept de rață sous-vide
Keine Bewertungen
Tagliatelle de morcovi și dovlecei, la aburi
35 min
Linguine cu somon și votcă
20min