Appareils & accessoires
French dressing
Prép. 5min
Total 5min
200 g
Ingrédients
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
caster sugar adjust to taste3 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
mustard powder1 tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)50 g
-
white wine vinegar50 g
-
grapeseed oil60 g
-
extra virgin olive oil30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 200 g
Sodium
119.2 mg
Protides
1 g
Calories
3678.8 kJ /
879.3 kcal
Lipides
90.6 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
10.4 g
Glucides
17.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Blackberry vinegar chocolate truffles
17h
Parmesan gelato
4h 30min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Apple and sage stuffing
10min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Guacamole
10min
Orange liqueur zabaglione
15min
Mixed mushroom pâté
1h 25min
Creamy French Dressing
5min
Caesar salad dressing
10min
French Dressing
10min