Veal pizzaiola
TM6 TM5

Veal pizzaiola

4.3 (12 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
  • 40 g olive oil
  • ½ tsp sea salt, plus extra to taste
  • 1 sprig fresh oregano, leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
  • 250 g potatoes, thinly sliced (approx. 1-2 mm)
  • 1 garlic clove
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 400 g canned diced tomatoes
  • 40 g pitted Kalamata olives, sliced
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 150 g broccoli, broken into florets

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1369.3 kJ / 327.3 kcal
Protides
30.4 g
Glucides
21.4 g
Lipides
13.7 g
Graisses saturées
2.2 g
Fibre
4.6 g
Sodium
411.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives