Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 lămâie, preferabil bio
- 1 portocală, preferabil bio
- 10 g sare grunjoasă
- 1 fir rozmarin, proaspăt
- 1 fir pătrunjel proaspăt
- 400 g piept de curcan file, fără piele și os (2 buc. de câte 200 g)
- 40 g ulei de măsline
- 1400 g apă
-
30
g zeamă de lămâie (aproximativ ½ lămâie) (vezi recomandare)
ou 1 lingură rasă vitamina C (vezi recomandare) - apă, pentru acoperirea completă a pungilor vidate (nu mai mult decât capacitatea maximă a bolului)
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1744 kJ / 417 kcal
- Protides
- 49.3 g
- Glucides
- 4.1 g
- Lipides
- 22.4 g
- Graisses saturées
- 7 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 2095 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Mămăligă cremoasă cu piersici
50min
Paste Orecchiette cu pesto de avocado
35 Min
Ceai negru cu amestec de condimente
Pas d’évaluation
Smoothie cu fructe goji
Pas d’évaluation
Cotlete de porc sous-vide cu salată de mere
2h 40 min
Tortillas cu pui tandoori
50min
Chiftele din carne de vită și feta
1 Std. 20 Min
Bol cu orez negru, pui și ciuperci (sănătate intestinală)
40min
Orez Sichuan cu carne tocată și ulei de chilli
Pas d’évaluation
Mușchiuleț de porc umplut cu prune uscate
Pas d’évaluation
Pui cu ierburi de Provence, orez și piersici
1 Std.
Cotlet de porc sous-vide
2h