Appareils & accessoires
Vegan 'pulled pork'
Prép. 10min
Total 20min
2 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil20 g
-
onion cut into halves, then cut into slices100 g
-
paprika1 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
ground cumin⅛ tsp
-
bananas peel only (see Tips)2
-
barbecue sauce (see Tips)30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
178.3 mg
Protides
2.4 g
Calories
1026.7 kJ /
245.4 kcal
Lipides
10.7 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
38.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsTu pourrais aussi aimer...
Vegan Aquafaba Butter
2 godz. 25 min
Tempeh bolognaise
30 min
Basic kimchi
144 godz. 20 min
Brown Rice Milk (Metric)
10 min
Vegan Mozzarella
8 godz. 50 min
Vegan Caesar dressing
5 min
Vanilla cashew yoghurt
24 godz. 15 min
Vegan bean burger
1 godz. 20 min
Cashew sour cream
10 min
Hemp milk
5 min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 min
Vegan gravy
40 min