Appareils & accessoires
Wholemeal pide
Prép. 15min
Total 1h 35min
2 pieces
Ingrédients
-
water plus extra for egg wash350 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
honey1 tsp
-
wholemeal plain flour350 g
-
plain flour plus extra to dust150 g
-
sea salt to taste1 ¼ tsp
-
egg yolk1
-
nigella seeds (see Tip)1 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
1193.7 mg
Protides
28.7 g
Calories
4033.5 kJ /
964 kcal
Lipides
5.4 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
195.9 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1h
Warming Turmeric and Ginger Drink
10min
Coconut and Pistachio Delight
1h 5min
Baked Spiralized Apples
1h 5min
Curly Fries with Garlic Sauce
45min
Gozleme
1h 15min
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5min
Iranian Barbari
2h 30min
Gluten-Free Chocolate Cake with Nuts
Pas d’évaluation
Curry Bread Rolls
2h 10min
Turkish Flatbreads
2h 10min
Moroccan Mint Tea
25min