Vegetable and Seaweed Tartare
TM6 TM5

Vegetable and Seaweed Tartare

4.0 ( 2 évaluations )

Ingrédients

  • 300 g water
  • 250 g green beans finely diced (approx. 5 mm)
  • 130 g red pepper finely diced (approx. 5 mm)
  • 130 g aubergine finely diced (approx. 5 mm)
  • 100 g courgette finely diced (approx. 5 mm)
  • 4 - 5 Tbsp dried mixed seaweed
  • water for soaking
  • ½ garlic clove
  • 40 g red onions quartered
  • 40 g shallot halved
  • 10 g pickled capers
  • 50 g pickled gherkins cut in pieces
  • 30 g olive oil
  • 10 g toasted sesame oil
  • 1 - 2 tsp salt to taste
  • fresh parsley roughly chopped, for serving
  • sesame seeds for serving

Infos nut.
par 1 portion
Calories
98 kcal / 409 kJ
Protides
2 g
Lipides
7 g
Glucides
8.3 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
1 g
Sodium
438 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives