Geräte & Zubehör
Ratatouille
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
ripe tomatoes cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
red peppers cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
dried mixed herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
courgettes cut in pieces (2-3 cm)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
3 g
Kalorien
422 kJ /
101 kcal
Fett
6 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Mint Courgettes
30 Min
Versatile Smooth Soup
45 Min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 Min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Vegetable Stock Paste
50 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Vegetable Soup
35 Min
Vegetable soup
35 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min