Geräte & Zubehör
Buckwheat and Asparagus Risotto
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
2 portions
Zutaten
Buckwheat, and Asparagus and Parmesan Shavings
-
buckwheat70 g
-
water plus extra for soaking200 g
-
salt10 g
-
green asparagus3
-
Parmesan cheese30 g
-
ice cubes10
Pine Nut Oil and Toasted Pine Nuts
-
pine nuts60 g
-
sunflower oil50 g
Pickled Asparagus
-
caster sugar50 g
-
vinegar150 g
-
water100 g
-
green asparagus3
Asparagus Jus
-
green asparagus cut in pieces (2 cm)200 g
-
liquid vegetable stock65 g
-
double cream65 g
Finalisation
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
mascarpone20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
green asparagus cut in small pieces (5 mm)3
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1280 mg
Protein
20 g
Kalorien
3113 kJ /
750 kcal
Fett
57 g
Ballaststoff
3.6 g
Gesättigte Fettsäuren
33 g
Kohlenhydrate
36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simon Rogan
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Dill Stuffed Peppers
5min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole
1h
Shiitake Teriyaki Dippers
45min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15min
Fish and Avocado Loaf
2h
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1h
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45min
Millet
45min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1h 50min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h