Appareils & accessoires
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Prép. 10min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
sjalotten70 g
-
olijfolie15 g
-
verse zwarte truffel in tapenade (zie tip)2 tl
-
zwarte rijst (zie tip)320 g
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
verse zonnevis 4 filets (zie tip)800 g
-
truffelolie om te besprenkelen
-
fleur de sel naar eigen smaak
-
mascarpone30 g
-
verse zwarte truffel (optionnel) geraspt (zie tip)10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
42.5 g
Calories
2500 kJ /
598.2 kcal
Lipides
31 g
Fibre
4.2 g
Glucides
28.2 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Black Collection
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Appel Pinda Rolls
Pas d’évaluation
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Griekse salade met gestoomde kip
Pas d’évaluation
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Pas d’évaluation
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Kip met 'mole verde' saus
1h
Rode en groene kerstkoekjes
2h 20min
Cheesecake
1h 30min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Vegan pudding
15min