Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
TM6

Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts

5.0 (2 évaluations )

Ingrédients

  • 60 g raisins
  • 80 g dried apricots, pitted, cut in pieces (1 cm)
  • 40 g hazelnuts
  • 260 g hazelnut milk
    ou almond milk
  • 2 tsp dried instant yeast
    ou 20 g fresh yeast, crumbled
  • 70 g vegetable oil
    ou coconut oil, plus extra for greasing
  • 380 g plain flour, plus extra for dusting
  • 60 g sugar
  • 1 tsp fine sea salt
  • 500 g water

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1551 kJ / 370.7 kcal
Protides
6.8 g
Glucides
57.5 g
Lipides
13.5 g
Graisses saturées
1.1 g
Fibre
3.4 g
Sodium
319.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives