Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Gluten free pastry
- 160 g butter, chilled, plus extra for greasing
- 140 g rice flour
- 70 g arrowroot flour
- 90 g cornflour, plus extra for dusting
- ¼ tsp sea salt
- 2 tsp xanthan gum
- 1 egg
- 1 tsp apple cider vinegar
- 40 g water, chilled
Chicken and pear filling
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 50 g butter
- 600 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (3 cm)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g water
- 2 - 3 tbsp cornflour
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g white wine
- 150 g pear (approx. 1 pear), peeled, cored and cut into cubes (2 cm)
- 50 g pouring (whipping) cream
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2039.8 kJ / 485.7 kcal
- Protides
- 17.1 g
- Glucides
- 38.1 g
- Lipides
- 28.5 g
- Graisses saturées
- 16.9 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodium
- 258.1 mg
Recettes alternatives
Classic meatloaf
1h 35min
Chia coconut bread
2h 40min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Gluten free plain flour
5min
Gluten and grain free bread rolls
1ч. 20 мин.
Beef and mushroom hot pot
2ч.
Open fish burgers
1 godz.
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1h 35min
Frozen strawberry cheesecake
24sa
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50 min
Blueberry crumble slice
1h 15min