Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
TM6 TM5 TM31

Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht

4.2 (47 évaluations )

Ingrédients

  • 3 garlic cloves
  • 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 100 g onions, quartered
  • 30 g vegetable oil
  • ½ tsp chilli powder
  • ¼ tsp ground turmeric
  • 1 ½ tsp garam masala
  • ¾ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 130 g tomatoes, fresh, cut in pieces (1 cm)
  • 450 g lamb shoulder, boneless, cut in pieces (2 cm)
  • 150 g water
  • 80 g green peppers, deseeded, diced (1 cm)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1531 kJ / 366 kcal
Protides
21.2 g
Glucides
5.8 g
Lipides
28.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives