Heirloom Tomato Gazpacho
TM6 TM5

Heirloom Tomato Gazpacho

4.2 ( 6 évaluations )

Ingrédients

  • 2 oz shallots cut into pieces
  • 1 - 2 garlic cloves to taste
  • 1 fresh Fresno chili
  • 5 oz red bell pepper stem, seeds and pith removed, cut into pieces
  • 6 oz English cucumber cut into pieces
  • 24 oz heirloom tomatoes quartered
  • 2 oz extra virgin olive oil plus extra to drizzle
  • 1 oz red wine vinegar
  • ½ - 1 tsp salt to taste
  • 2 - 4 sprigs fresh basil leaves only, hand torn
  • 10 fresh chives thinly sliced
  • ground black pepper to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
193 kcal / 807.7 kJ
Protides
3.2 g
Lipides
14.3 g
Glucides
14.5 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
2.2 g
Sodium
450.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives