Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 garlic cloves
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves, stems and roots (see Tips), plus extra for garnishing
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp olive oil
- 2 limes, cut into halves
- 350 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (2 cm)
- 750 g water
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained
- 190 g fresh tomatoes, finely diced
- 2 spring onions/shallots, trimmed and sliced
- 140 g red capsicum, deseeded and diced
- 240 g avocado, flesh only, sliced
- 180 g cabbage, shredded
- corn chips, to serve
- sour cream, to serve
- pickled jalapeño chillies, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2753.8 kJ / 655.7 kcal
- Protides
- 21.4 g
- Glucides
- 40 g
- Lipides
- 43.3 g
- Graisses saturées
- 16.3 g
- Fibre
- 13.2 g
- Sodium
- 1542.8 mg
Recettes alternatives
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Tuscan bean soup
30min
Spicy cauliflower soup
20 min
Tex-Mex chicken soup
40min
Moroccan harira soup with chicken
55min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Hearty seven vegetable soup
30min
Cauliflower "fried" rice
45min
Smoky Mexican bean soup
35min
Mexican chicken stew
40min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Adobo beef
1h 10min