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Pocket roast beef with seeded mustard sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pocket roast
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 100 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 60 g dry white wine
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch sea salt to taste
- 1 pinch ground black pepper to taste
- 400 g beef bolar blade roast cut or trussed into a square shape
Seeded mustard sauce
- 30 g butter softened
- 1 pinch salt to taste
- 1 pinch ground black pepper to taste
- 1 tbsp plain flour
- 2 tsp wholegrain mustard
- 70 g milk
Carrot, pumpkin and ginger purée
- 1 - 2 cm piece fresh ginger peeled
- ½ orange zest only, no white pith
- 50 g brown onion cut into halves
- 150 g pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 150 g carrot peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 80 g water
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g fresh green beans ends trimmed
- 20 g unsalted butter
- 1 - 2 pinches salt to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 787.1 kcal / 3293.3 kJ
- Protides
- 46.8 g
- Lipides
- 48 g
- Glucides
- 41.2 g
- Fibre
- 7.9 g
- Graisses saturées
- 21.9 g
- Sodium
- 597.7 mg