Geräte & Zubehör
Classic meatloaf
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
6 portions
Zutaten
-
olive oil spray for greasing
-
brown onion cut into halves1
-
fresh flat-leaf parsley cut into thirds10 sprigs
-
day old bread torn into pieces3 slices
-
nutmeg1 tsp
-
milk250 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
Worcestershire sauce1 ½ tbsp
-
tomato sauce (see Tip)260 g
-
egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
beef mince1000 g
-
mustard powder to taste2 - 3 tsp
-
brown sugar2 tbsp
-
water1000 g
-
new baby potatoes (2-3 per serve), washed18 - 20
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
898.2 mg
Protein
46.4 g
Kalorien
1905 kJ /
453.6 kcal
Fett
10.5 g
Ballaststoff
3.8 g
Gesättigte Fettsäuren
4.1 g
Kohlenhydrate
41.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simply Delicious
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 Min
Beef stroganoff
35 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 Std. 15 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min