Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Dressing
- 20 g Dijon mustard
- 30 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Fennel and asparagus salad
- 250 g Camembert cheese (whole)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 500 g water
- 2 fennel bulbs, cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing
- 60 g rocket
- 16 pitted black olives
- 2 tbsp roasted pine nuts
- micro herbs (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1838.3 kJ / 437.5 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Kohlenhydrate
- 6.3 g
- Fett
- 36.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 12.4 g
- Ballaststoff
- 5.5 g
- Natrium
- 890.5 mg
Alternative Rezepte
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Keine Bewertungen
Creamed spinach
15 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7u. 10min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Mushroom tart
50 min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 min