Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
TM6 TM5

Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)

4.0 ( 3 évaluations )

Ingrédients

  • 120 g celery stalks
  • 150 g white cabbage thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder
  • 120 g carrot
  • 100 g Parmesan cheese cut in pieces that fit in feeder
  • 30 g olive oil
  • 150 g onions quartered
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 150 g tomato passata
  • 1 Tbsp dried oregano
  • 1 tsp sugar
  • ¼ - ½ tsp fine sea salt to taste
  • ½ tsp ground black pepper
  • ½ - 1 tsp chilli powder to taste (optionnel)
  • 800 g water
  • 80 g dried ditalini pasta
  • 1 Tbsp extra virgin olive oil for drizzling
  • 1 Tbsp fresh parsley leaves finely sliced
  • bread toasted, for serving

Infos nut.
par 1 portion
Calories
233 kcal / 975 kJ
Protides
10 g
Lipides
12 g
Glucides
23 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
4 g
Sodium
427 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives