
Appareils & accessoires
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
Prép. 15min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
celery stalks120 g
-
white cabbage thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder150 g
-
carrot120 g
-
Parmesan cheese cut in pieces that fit in feeder100 g
-
olive oil30 g
-
onions quartered150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
tomato passata150 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
chilli powder (optionnel) to taste½ - 1 tsp
-
water800 g
-
dried ditalini pasta80 g
-
extra virgin olive oil for drizzling1 Tbsp
-
fresh parsley leaves finely sliced1 Tbsp
-
bread toasted, for serving
Infos nut. par 1 portion
Calories
233 kcal /
975 kJ
Protides
10 g
Lipides
12 g
Glucides
23 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
4 g
Sodium
427 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Thermomix Cutter (TM6)
27 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande