Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 fresh red bird's eye chilli, deseeded if preferred
- 40 g olive oil
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g dry white wine
- 1 tsp dried oregano
- 2 pinches sea salt, to taste
- 700 g peeled raw prawns, tail-on
- fresh crusty bread, to serve
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1850 kJ / 440 kcal
- Protides
- 44 g
- Glucides
- 33 g
- Lipides
- 13 g
- Graisses saturées
- 2.3 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 1963.4 mg
Recettes alternatives
Citrus seafood salad
1 Std.
Spiced garlic prawns and calamari
15 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Chilli garlic prawns
10 Min
Chicken and prawn noodles
30 Min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Sicilian prawn salad
40min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Prawn saganaki with feta
35 Min