Versions compatibles
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 70 g red quinoa, rinsed and drained
- water, to soak
- 50 g Thai red curry paste (see Tips)
- 4 makrut lime leaves, stalk removed and torn into pieces
- 4 sprigs fresh coriander, stems (1 cm of the stem) and roots, leaves reserved
- 60 g coconut milk, plus an extra 1 tbsp
- 600 g boneless snapper fillets, cut into portions (approx. 2 cm thickness - see Tips)
- 500 g sweet potato, peeled and cut into slices (1 cm thick)
- 1 lime, juiced
- 300 g Chinese broccoli, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 long red chilli, thinly sliced, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1470 kJ / 352.5 kcal
- Protides
- 36.5 g
- Glucides
- 32.5 g
- Lipides
- 7 g
- Graisses saturées
- 2.3 g
- Fibre
- 9.5 g
- Sodium
- 770 mg
Recettes alternatives
Creamy chicken curry and rice
45 min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Chicken laksa
30min
Creamy beef curry
1óra 15p
Ancho chilli bean bowl
1óra
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35 min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1h 20min
Thai red chicken curry and rice
40 min
Easy lamb hotpot
2óra
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min