Geräte & Zubehör
Tandoori chicken pizza
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
24 slices
Zutaten
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
warm water320 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baker's flour350 g
-
fine semolina150 g
-
sea salt1 tsp
Assembly
-
tandoori paste (see Tips)40 g
-
tomato paste (see Tips)60 g
-
mozzarella sliced or paneer, cut into small pieces150 g
-
cooked tandoori chicken pieces (see Tips)250 g
-
coarse semolina to dust
-
red onion sliced½
-
cucumber raita to serve
-
long red chilli sliced, to serve
-
fresh coriander leaves only, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
217.1 mg
Protein
6 g
Kalorien
554.2 kJ /
132.5 kcal
Fett
4.3 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
17.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Souvlaki lamb couscous salad
25 Min
Marinated chicken with salsa
40 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Low waste chicken lasagne
1 Std. 30 Min
Steamed chocolate flan cake
2 Std. 40 Min
Quick chicken tikka masala
35 Min
Pizza in Bianco
1 Std. 20 Min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 Min
Easy lamb hotpot
2 Std.