Geräte & Zubehör
Spinach and paneer curry (Diabetes)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
paneer cut into cubes (2 cm - see Tips)200 g
-
garam masala4 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
doongara rice brown (see Tips)150 g
-
water1000 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)90 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
onion cut into halves150 g
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic cloves2
-
fresh coriander (approx. 20 g), stems and roots, leaves reserved1 bunch
-
fresh baby spinach leaves200 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)95 g
-
canned chickpeas no-added salt, rinsed and drained400 g
-
fresh long green chilli thinly sliced, to garnish½
-
lemon cut into cheeks
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
161.8 mg
Protein
19.3 g
Kalorien
1742.5 kJ /
417.5 kcal
Fett
17.3 g
Ballaststoff
10.3 g
Gesättigte Fettsäuren
7.3 g
Kohlenhydrate
44 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Bean ratatouille with halloumi
30 Min
Vegan bolognese
50 Min
Sweet potato lentil pie
50 Min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 Min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 Min
Vegetarian nuggets
30 Min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 Min
Indian spiced sweet potato soup
25 Min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Honey soy tofu with steamed rice
40 Min
Sabji (vegetable) curry
30 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min