Appareils & accessoires
Sambal Matah (Balinese Sambal)
Prép. 10min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
shallots peeled200 g
-
bird's eye chillies (cili padi)20 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in pieces3 stalks
-
shrimp paste (belacan)1 tsp
-
coconut oil50 g
-
kaffir lime leaves cut in thin slices10
-
limes juice only3
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
595 mg
Protides
2 g
Calories
707 kJ /
169 kcal
Lipides
13 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
15 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Kek Batik Indulgence
24 Std. 45 Min
Beef Rendang
1 Std. 30 Min
Kuih Qasidah (Terengganu Savoury Cake)
50 Min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2 Std. 40 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 Min
Coconut Jelly
3 Std. 15 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Char Kway Teow
25 Min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15 Min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 Min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4 Std. 50 Min