Versions compatibles
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Spiced cauliflower
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp coriander seeds
- ½ tsp fennel seeds
- ¾ tsp paprika
- ½ tsp chilli powder, to taste
- ground black pepper, to taste
- 750 g cauliflower, cut into florets
- 1 tbsp extra virgin olive oil, to taste
Whipped feta
- 75 g feta cheese
- 100 g ricotta
- 2 tsp extra virgin olive oil
- fresh flat-leaf parsley, chopped, to serve
- 3 tbsp toasted pine nuts
- cayenne pepper, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 333.3 kJ / 79.7 kcal
- Protides
- 3.4 g
- Glucides
- 4.2 g
- Lipides
- 6 g
- Graisses saturées
- 2.1 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 86.9 mg
Recettes alternatives
Chicken gyros with tzatziki
30 min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25min
Leftover Vegetable Hummus
10min
Crunchy broccoli salad with speck
10min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Pistachio and lemon curd cake
1 Std. 15 Min
Mushroom and kale risotto
55min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.