Bruschetta
TM6

Bruschetta

4.6 (30 évaluations )

Ingrédients

Topping

  • 1 garlic clove
  • 350 g plum tomatoes, halved, seeds removed (approx. 500 g whole tomatoes)
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 5 fresh basil leaves
  • 7 g fine sea salt
  • 1 ½ tsp dried oregano
  • ½ tsp ground black pepper
  • 10 g caster sugar (see tip) (optionnel)

Bread

  • 6 g dried instant yeast
    ou 12 g fresh yeast, crumbled
  • 7 g caster sugar
  • 550 g water
  • 250 g durum wheat flour
    ou pasta flour
  • 250 g strong white bread flour
    ou 250 g manitoba flour
  • 1 tsp fine sea salt
  • 30 g lemon juice (see tip)
    ou 1 tsp ascorbic acid powder (see tip)
  • strong white bread flour, for dusting
  • fresh basil leaves, for garnishing
  • extra virgin olive oil, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1134 kJ / 271 kcal
Protides
7.8 g
Glucides
50.3 g
Lipides
4.3 g
Fibre
3.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives